Zoekt u een Xamarin ontwikkelaar?

De enige oplossing die echt werkt voor uw capaciteitstekort!

Technosoft software development

Wees er snel bij..

Ontvang informatie over onze Senior ontwikkelaars die binnen 2 maanden beschikbaar zijn.

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanvragen drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Direct bellen: 0570 682 900

Ervaren Xamarin ontwikkelaars

Als Nederlands bedrijf, met 40 jaar ervaring, zijn wij in staat om de beste ontwikkelaars aan onze Europese vestigingen te binden. Ervaren, goed opgeleid, betaalbaar en direct voor u inzetbaar.
Klaas Kuiper – GMB
Klaas Kuiper – GMB

Inmiddels werk ik al meer dan 25 jaar met verschillende Technosoft rekenprogramma’s. Bij mijn vorige werkgever (Ingenieursbureau Boorsma) ben ik in ‘opgegroeid’ met Technosoft. Bij GMB heb ik deze programma’s ook geïntroduceerd omdat ik al goede ervaringen had met de programma’s, de korte lijnen en goede bereikbaarheid van de helpdesk.

IntegraMVS – Maarten Folmer
IntegraMVS – Maarten Folmer

In onze business draait het om eenvoud, efficiency en kwaliteit. Om hierin voorop te blijven lopen hebben we Technosoft gevraagd met ons te kijken wat voor nieuwe applicatie we voor de logistiek moeten ontwikkelen. Op deskundige wijze is in kaart gebracht wat er moet gebeuren, wat dit betekent en wat de risico’s zijn. Op basis hiervan heb ik een gefundeerde beslissing rondom de ontwikkeling van nieuwe software kunnen nemen.

Verhoeven en Leenders – Leon Leenders
Verhoeven en Leenders – Leon Leenders

Dankzij Technosoft toetsen wij al decennia lang op een efficiënte manier onze ontwerpen. Wij doen dit in verschillende branches. De software van Technosoft geeft ons de mogelijkheid om constructies snel en duidelijk te toetsen en te documenteren.

/Starten zonder risico

“Ik wil zeker zijn dat deze ontwikkelaar bij ons past..”

 • Zonder verplichtingen na 3 maanden stoppen als het niet werkt.
 • Wij vinden kosteloos de passende kandidaat voor uw project en organisatie.
 • Opstarten bij u op kantoor met gratis begeleiding van het management.
 • Transparante samenwerking zonder verborgen verplichtingen of kosten.

Lees meer

Technosoft heeft vaste medewerkers die ingezet worden in dedicated ontwikkel teams of zelfstandig werken aan het opleveren van projecten of ondersteunen van bestaande teams. Naast deze manier van nearshoren van software ontwikkeling en testen, zoeken wij ook geschikt ICT personeel wanneer hier een specifieke vraag naar is. Het gaat hier om detachering van software ontwikkelaars en testers op afstand. Technosoft is full time bezig met het rekruteren van de beste senior software ontwikkelaars en professionele testers. Door onze transparante manier van werken en de lage kosten, zijn de risico’s beperkt voor u. Wij zijn gericht op een samenwerking op de langere termijn, zoals wij dat al 40 jaar doen met onze klanten.

 

/Dedicated team

“Een verlengstuk van uw eigen ontwikkelteam”

 • Aan de slag met de beste en ervaren softwareontwikkelaars.
 • flexibel en kosten efficiënt voor u inzetbaar op elk  gebied.
 • wij werken alleen met senior developers.
Een Dedicated Team is een manier van samenwerken waarbij er aan u een team ter beschikking wordt gesteld. U vervult zelf de rol als Project Manager / Product Owner en  bent als opdrachtgever volledig in controle als het gaat om de requirements, prioriteiten, inzet en output van het team. Bij Technosoft zorgen wij voor de selectie van de beste mensen voor uw situatie, het nakomen van de afspraken en controle en sturing op locatie wanneer dit wenselijk is.

 

/Gecertificeerde ontwikkelaars

“Microsoft Gold Partner met gecertificeerde mensen..”

 • Hoogopgeleide en ervaren mensen
 • Continue opleiding en testen van de ontwikkelaars
 • Sterke software en hardware skills als basis voor de Gold status.

Technosoft is sinds jaren Microsoft gold development partner. Naast het ontwikkelen van onze eigen applicaties, leveren wij dagelijks een bijdrage aan de ontwikkeling van vele soorten Microsoft applicaties bij onze klanten. Deze Gold status is voor ons een basis voor waar wij mee bezig zijn. Daarnaast dienen onze mensen voorop te lopen als het gaat om het toepassen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft omgeving.

Wij ontwikkelen veel Apps op verschillende platformen, zowel native als cross platform. Naast Xamarin ontwikkelen wij bijvoorbeeld in Swift, Objective-C, Android, Cordova, PhoneGap etc. Uiteraard hebben wij binnen onze QA en test afdeling alles in huis om te testen op alle soorten van devices en operating systems.

/Over Technosoft

“Uw softwareontwikkeling in goede handen.”

Technosoft bedient al sinds 1977 zowel bedrijven als overheden met eigen ontwikkelde software. Daarnaast zijn we met kantoren in diverse Europese steden ook een partner in de (door)ontwikkeling van uw eigen software. 

Technosoft is een softwarebedrijf uit Deventer dat sinds 1977 software ontwikkelt voor professionals. Begonnen met rekensoftware voor constructeurs, is het uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is met constructieve software, ontwikkeling van maatwerksoftware en testen van software vanuit verschillende locaties in Europa. Naast de bouwwereld in haar vele facetten, zijn wij actief voor bedrijven in sectoren als gezondheidszorg, ICT, logistiek, automotive, agrarische sector en diverse andere.
0
%
van onze klanten bevestigen onze kwaliteit
0
+
Klanten zijn er in ons klantenbestand te vinden
0
jaar ervaring en we zijn nog lang niet klaar
0
%
marktleiding binnen onze activiteiten
0
ste
in Nederland met een KOMO certificering