Home Codemeter installatie info

Installatie-instructie CodeMeter

Informatie systeembeheer t.b.v. de centrale software distributie van Technosoft reken- en tekensoftware.

Technosoft support

Installatie handleiding systeembeheerders – CodeMeter

Deze informatie is alleen van toepassing indien GEEN gebruik wordt gemaakt van de Technosoft Installer!.

In verband met de toekomstige overgang naar de nieuwe CodeMeter beveiliging geldt dat vanaf 1 maart 2020 alle nieuwe versies naast de Sentinel HASP beveiliging ook werken met de Wibu CodeMeter beveiliging.

Met de installatie van een nieuwe versie van de software worden ook de algemene bestanden (Technosoft Common) voor beveiliging ge-updatet. Hierna werken voor alle bestaande als nieuwe versies met zowel Hasp als CodeMeter. Voorwaarde is echter wel dat de CodeMeter Runtime ook wordt geïnstalleerd. Deze moet derhalve aan uw distributie worden toegevoegd.

Hiervoor zijn de volgende links beschikbaar:

https://Download.technosoft.nl/download/CodeMeterRuntime.exe

 https://Download.technosoft.nl/download/CodeMeterRuntime64.MSI  ( CodeMeter Runtime 64 bits)

https://Download.technosoft.nl/download/CodeMeterRuntime32.MSI  (CodeMeter Runtime 32 bits)

 

Mochten gebruikers al andere software gebruiken met CodeMeter beveiliging en er een recente versie van de CodeMeter Runtime al geïnstalleerd zijn dan hoeft uiteraard niets gedaan te worden.

Gebruikt u de optie “download software” binnen de Technosoft Installer om de software te distribueren dan moet eveneens de CodeMeter Runtime zelf toegevoegd worden. (Gebruik bovenstaande links).

Voor eindgebruikers is indien nodig de CodeMeter Runtime versie 6.90b ook via de Technosoft website beschikbaar en te downloaden ga daarvoor naar de download section op https://www.technosoft.nl/rekensoftware/support