App ontwikkelen

“Wilt u een App ontwikkelen?”

Ervaring in het bouwen van native, cross platform en web Apps. Voor alle soorten smartphones en tablets. Maatwerk App ontwikkeling vanaf design tot aan ontwikkelen, testen en deployment.

Technosoft App ontwikkelen
Technosoft App development

Wilt u een App ontwikkelen? Bij Technosoft helpen wij u graag om uw idee om te zetten in een App die doet wat u voor ogen hebt. Onze App ontwikkelaars zijn geen specialisten op het gebied van design, maar de allerbeste als het aankomt op architectuur, technische keuzes, veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw App idee. Geen situatie is hetzelfde, dus ook geen oplossing is hetzelfde. Vanwege onze brede kennis van platformen en technieken vinden wij altijd een oplossing die past bij u idee.

App ontwikkelen – techniek

Technisch lopen wij uiteraard voorop, met een team ervaren senior App ontwikkelaars en App testers. Waar hem meestal de moeilijkheid in zit is om te weten wat je wil en dat doorvertalen naar een design, functioneel ontwerp en de keuze voor de juiste techniek. Elke situatie vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij specialisten op de meest voorkomende technieken zoals Android, iOS Swift, Xamarin, react Native, Angular en Flutter.

App ontwikkel talen

 

Advies App laten bouwen

Doordat wij gebruik maken van ervaren businessanalisten kunnen wij samen met u kijken naar wat een App uiteindelijk wil zijn en hoe we nu moeten beginnen. De juiste keuzes voor platform, database, templates en OS maken namelijk alle verschil en kunnen de toekomst van de App maken of breken. Als wij er geen vertrouwen in hebben, dan beginnen wij er niet aan!! U kunt dus met een gerust hart door ons een App laten bouwen.

App testen

Het testen van Apps lijkt eenvoudig als deze eerst aan een kleine groep gebruikers op proef wordt gegeven. De praktijk wijst echter anders uit. Naast het testen van ALLE functionaliteiten dienen juist ook de niet-functionele aspecten goed te worden bekeken. Wij hebben ervaring met het testen van Apps en natuurlijk het oplossen van de geconstateerde gebreken.

Prijs – kwaliteit

Wij ontwikkelen al 40 jaar software en hebben onze kennis op het gebied van Apps bouwen altijd up-to-date. Door onze brede kennis op het gebied van softwareontwikkeling zijn wij als geen ander in staat om technisch ingewikkelde zaken tot een goed eind te brengen. Hiervoor hebben wij de beste mensen in hun vakgebied. Doordat wij echter vanuit ons kantoren in Moldavië en Roemenië werken, zijn wij ook in staat om de prijs – kwaliteit optimaal te houden. Wilt u weten wat een App kost? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Native en cross platform
  • Getest voor alle situaties
  • Optimale prijs/kwaliteit