Java softwareontwikkeling

“Java softwareontwikkeling”

  • Direct inzetbaar op basis van detachering of projecten.
  • Brede kennis in onder andere Java 2EE, Spring, Hibernate, Eclipse, JBoss, Struts, Maven etc
  • Nieuwe ontwikkeling van applicaties, refactoring of uitbreiding.
MD office 5

Java softwareontwikkeling op maat

Ontwikkelt u reeds in Java of overweegt u een applicatie in Java te gaan ontwikkelen? Dan weet u waarschijnlijk dat Java nog steeds behoort tot de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. Java wordt nog steeds zeer actief doorontwikkeld en is als platformonafhankelijke open source software zeer populair voor het ontwikkelen van webaplicaties, mobiele Apps en bijvoorbeeld games. Het marktaandeel van Java is enorm, mede doordat het bijvoorbeeld de onderliggende taal is waarin Android is ontwikkeld en omdat dit draait op vrijwel alle PC’s.

Door de grote populariteit van Java is het niet makkelijk om altijd voldoende (goede) ontwikkelaars te vinden die in staat zijn om betrouwbare en moderne applicaties te bouwen of te onderhouden. Op dat moment is het mogelijk een optie om (een deel van) uw ontwikkeling uit te besteden aan een partij die hier lange ervaring mee heeft, zonder dat uw kosten drastisch toenemen. Op deze manier kunt u profiteren van Java softwareontwikkeling op maat, waardoor u uw ambities kunt blijven waarmaken.

Waarom Java softwareontwikkeling met Technosoft?

Als u besluit om (een deel van) uw ontwikkeling uit te besteden wilt u wel zeker zijn dat u minimaal dezelfde kwaliteit binnen uw ontwikkeling hebt als dat u gewend bent. Dit is ook precies ons uitgangspunt.

  • 95% van onze mensen zijn van senior niveau
  • Geen verborgen kosten en transparante tarieven
  • Gegarandeerd binnen maximaal 2 maanden resultaat
  • Flexibel inzetbaar. Snel opschalen en krimpen