MKB softwareontwikkeling

Wij helpen MKB bedrijven met hun softwareontwikkeling

  • Kennis, capaciteit en ervaring inzetten, zonder kostenverhogingen
  • Van capaciteit leveren tot het volledig verzorgen van uw software project.
  • Een bewezen proces, waardoor waar wordt gemaakt wat we afspreken.

De oplossing voor MKB softwareontwikkeling

Het MKB heeft het steeds lastiger om goede mensen te vinden, te innoveren met software en de kwaliteit te waarborgen. Alle goede softwareontwikkelaars zijn aan het werk en het naar binnen halen van een topper is niet meer dan een toevalstreffer. Ondertussen gaat de business wel door en liggen er vele kansen op de loer. Dit geldt niet alleen voor softwarebedrijven, maar zeker ook voor bedrijven die softwareontwikkeling niet als core-business hebben. Technosoft helpt bij MKB softwareontwikkeling.

Het uitbesteden van softwareontwikkeling kan daar een oplossing voor zijn. U wilt echter wel een partij waar je op kan vertrouwen, die uw business begrijpt en het liefst heeft meegemaakt wat u nu gaat ontdekken. Daarom is Technosoft de uitgewezen partner. Wij hebben al deze stappen zelf al eens meegemaakt, weten wat voor een MKB bedrijf belangrijk is en zorgen dat u zaken buiten de deur kunt regelen, zonder de grip te verliezen.

Technosoft doet dit op veel manieren en kan naast het ondersteunen van uw ontwikkeling vanuit Nederland ook zorgen voor een samenwerking op basis van nearshoring vanuit Moldavië en Roemenië.

Hoe werkt nearshoring in het MKB?

In een MKB bedrijf is er vaak weinig ervaring met het outsourcen van softwareontwikkeling in Oost-Europa en/of zijn de juiste mensen niet beschikbaar om dit aan te pakken. Dit betekent dat er een goede partij moet zijn die het mogelijk maakt om toch te profiteren van de voordelen die nearshoring biedt. Wij hebben juist veel ervaring met het samenwerken met kleine en middelgrote bedrijven. Voor een MKB bedrijf betekent een stap naar het outsourcen van ontwikkeling en helemaal naar Nearshoring, een onzekere toekomst. Worden afspraken wel nagekomen, zijn de mensen wel van voldoende niveau, spreken ze goed Engels, kunnen ze goed samenwerken en gaat mijn kennis niet verloren? Allemaal vragen die beantwoord moeten worden.

Gedurende onze 15 jaar ervaring met het nearshoren van MKB softwareontwikkeling en testen, hebben we geleerd waar we op moeten letten en hoe we MKB bedrijven kunnen helpen om de uitbesteding van (een gedeelte van) hun ontwikkeling in goede banen te leiden. Per slot van rekening gaat het alleen werken als beide partijen goed voorbereid beginnen.

Wij hebben een leidraad voor succesvol nearshoren van softwareontwikkeling gemaakt. Een handige checklist waarmee u zelf kunt ontdekken of nearshoring wel of niet wat voor u is en welke stappen u moet nemen om succesvol van start te gaan.

 

  • Transparant ontwikkelproces
  • Flexibel, deskundig en aantrekkelijke tarieven
  • Wij begrijpen software ontwikkelaars
  • MKB softwareontwikkeling die werkt!

Selectie van MKB bedrijven die met ons werken..

Technosoft Moldavië