Home Microsoft

Microsoft ontwikkeling

“specialisten in Microsoft ontwikkeling”

 • Direct inzetbaar op basis van detachering of projecten.
 • Brede kennis in onder andere C#, ASP.NET, WPF. .NET core etc.
 • Nieuwe ontwikkeling van applicaties, refactoring of uitbreiding.
.Net ontwikkeling
Technosoft - Microsoft

Microsoft ontwikkeling op het hoogste niveau

Ontwikkelt u reeds in .Net of overweegt u een applicatie in .Net te gaan ontwikkelen, dan is het goed om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die Microsoft hier biedt en gebruik te maken van de beste ontwikkelaars op dit gebied. Technosoft ontwikkelt haar eigen applicaties al lange tijd op basis van Microsoft technologie en voor onze klanten wordt hier vaak voor gekozen als het gaat om betrouwbare .Net ontwikkeling.

Technosoft gold partner

Technosoft - MicrosoftVan alle Microsoft markten thuis

Technosoft ontwikkelt voor veel van haar klanten maatwerk software in dotnet. Wij maken veel gebruik van het .NET platform vanwege de betrouwbaarheid, brede inzetbaarheid, integratie in Microsoft omgevingen, makkelijke deployment en de vele mogelijkheden. Wij zijn ooit begonnen met Desktop (WPF/WCF/EF) N-Layered software development. Daarna hebben we onze ervaring en domein uitgebreid met het bouwen van enterprise-level Web Applications op basis van ASP.Net MVC, ASP.Net Core en cross-platform mobiele oplossingen op basis van Cordova and Xamarin.

Technosoft en Microsoft
Ons kantoor in Moldavië

Visual Studio wordt uiteraard veel gebruikt als onze belangrijkste IDE tool. Het is echter tegenwoordig met Visual Studio Code ook goed mogelijk om te ontwikkelen op Linux or OSX. Met elke nieuwe release worden deze mogelijkheden steeds krachtiger. Visual Studio en Team Foundation Services in de cloud geeft ons alle flexibiliteit als het gaat om distributed software development projecten.

Technosoft - MicrosoftSenior software development

Bij Technosoft kiezen wij er voor om alleen te werken met senior ontwikkelaars die hun strepen hebben verdiend. Zij kunnen allemaal putten uit een ruime internationale ervaring op het gebied van Microsoft ontwikkeling. Of het nou gaat om refactoring van legacy systemen of het bouwen van volledig nieuwe applicaties, er is veel ervaring waar u uw voordeel mee kan doen.

Beschikbare softwareontwikkelaars

Overzicht van de meest gebruikte technieken.

Programming languages C#, C++, F#, VB.NET, Delphi
Markup + data XML, XAML, JSON, Office Open XML
Middleware ASP.NET Core, ASP.NET Web API, NodeJS, WCF, WWF, OData, MSMQ, Signal R
Storages Entity Framework, NHibernate, SQL, MS SQL server (T-SQL, SSIS, SSRS), Oracle (PL-SQL), MySQL, MongoDB, MS Access
Web presentation HTML5, CSS 3, Typescript, JavaScript, ASP.NET Core MVC & SPA, ASP.NET MVC & Web Forms, Silverlight
Desktop WPF, Windows Forms, Windows Services, Apps for Office
Native & mobile UWP, Xamarin, HTML5 / WinJS (Cordova), .Net/XAML
Infrastructure IIS, Azure, Docker, Powershell, Chocolatey, Cake Build, NuGet, NPM
Collaboration / portals Youtrack, Jira, GitHub, GitLab, Azure DevOps, Sharepoint, TFS
CI / CD TeamCity, Jenkins
Version control Git, Subversion
3rd party libraries DevExpress, Telerik, Bootstrap, Angular, JQuery, Ionic, NopCommerce, RabbitMQ, MediatR, Loggly, NLog, Log4Net, Serilog
Security en identity OpenIDConnect, OAuth, SAML, JWT, ASP.NET Identity, Identity Server, Keycloak, Active Directory
Unit Testing XUnit, NUnit, MS Test, Moq
Architecture Multitier, Microservices, Service Oriented, REST, Layered, Component-based, Plug-ins, Monolithic, Database-centric
Design principles SOLID, Domain Driven Design, Test Driven Design, Behavior Driven Design

Onze klanten

Heutink ICT is constant bezig met het ontwikkelen van slimme ICT oplossingen voor het onderwijs. Naast onze eigen ontwikkelteams, hebben wij in Technosoft een optimale partner gevonden voor het opbouwen van een flexibele schil.  Technosoft zorgt voor extra ontwikkelcapaciteit, specifieke kennis en het uitvoeren van speciale projecten. Echt een uitkomst voor een innovatief bedrijf als dat van ons.
Heutink ICT - Jeroen Krikke
Directeur innovatie & ontwikkeling

Vragen & antwoorden

Resultaten
 • Aannemers & Architectenbureaus

  Aannemers & Architectenbureaus

  In de markt zijn er aannemers en architecten die het constructief advies zelf geven. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die projectmatig bouwen. Dan kan het qua capaciteit en communicatie handig zijn om zelf het constructieve advies te verzorgen. Balkroosters wordt daarbij toegepast voor het ontwerpen van funderingen en luifels door de constructeur.

  A
 • Aannemers & Architectenbureaus

  Aannemers & Architectenbureaus

  In de markt zijn er aannemers en architecten die het constructief advies zelf geven. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die projectmatig bouwen. Dan kan het qua capaciteit en communicatie handig zijn om zelf het constructieve advies te verzorgen. Liggers wordt daarbij gebruikt voor het ontwerpen van balken over meerdere steunpunten door de constructeur.

  A
 • Aannemers & Architectenbureaus

  Aannemers & Architectenbureaus

  In de markt zijn er aannemers en architecten die het constructief advies zelf geven. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die projectmatig bouwen. Dan kan het qua capaciteit en communicatie handig zijn om zelf het constructieve advies te verzorgen. De constructieve tools van Technosoft worden daarbij gebruikt voor het maken van kleinere berekeningen door de constructeur.

  A
 • Aannemers & Architectenbureaus

  Aannemers & Architectenbureaus

  In de markt zijn er aannemers en architecten die het constructief advies zelf geven. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die projectmatig bouwen. Dan kan het qua capaciteit en communicatie handig zijn om zelf het constructieve advies te verzorgen. AxisVM wordt hierbij ingezet voor het ontwerpen van plaat- en/of schijfconstructies door hun ingenieursafdeling.

  A
 • Aannemers & Architectenbureaus

  Aannemers & Architectenbureaus

  In de markt zijn er aannemers en architecten die het constructief advies zelf geven. Denk bijvoorbeeld aan aannemers die projectmatig bouwen. Dan kan het qua capaciteit en communicatie handig zijn om zelf het constructieve advies te verzorgen. Balkroosters wordt daarbij toegepast voor het ontwerpen van funderingen en luifels door de constructeur.

  A
 • Advies- en uitvoeringsorganisatie CVW

  Advies- en uitvoeringsorganisatie CVW

  Dit is de organisatie op het terrein van het herstellen van aardbevingsschade en het versterken van woningen en gebouwen in het gebied van het Groninger gasveld. Zij werken samen met regionale partijen.

  A
 • Architecten bureaus

  Architecten bureaus

  Architecten zijn van begin tot eind betrokken bij een bouwproject. Grip vormt de essentiële beheer factor voor leidinggevenden en hun, al dan niet externe- of tijdelijke-, medewerkers. De feiten uit de rapportage van medewerkers kunnen er in al hun diversiteit in opgenomen worden: tijd, geld, capaciteit, productie, documentenbeheer, deadlines, aan- en afwezigheid, voortgang, (tussentijds) resultaat.

  A
 • AxisVM – Natural vibration + Modal response spectrum

  AxisVM – Natural vibration + Modal response spectrum

  A
 • AxisVM aardbevingen implementatie

  AxisVM aardbevingen implementatie

  A
 • AxisVM aardbevingen theorie

  AxisVM aardbevingen theorie

  A
 • AxisVM basis invoer methoden

  AxisVM basis invoer methoden

  A
 • AxisVM Rhino-Grasshopper interface

  AxisVM Rhino-Grasshopper interface

  A