Home Actief in 6 landen

Actief in 6 landen

"Technosoft breidt uit in Europa"

Met de komst van nieuwe klanten in België en Liechtenstein zijn wij nu actief in 6 landen.

Actief in 6 landen
Delen

Europa als werkgebied

Met de groei van onze activiteiten op het gebied van nearshoring en testen van software krijgen wij ook steeds meer belangstelling uit andere landen dan Nederland en Duitsland, waar wij onze activiteiten zijn begonnen. Door 2 nieuwe klanten in België en Liechtenstein zijn we nu in totaal actief in 6 landen. Nederland, België, Duitsland en Liechtenstein en onze ontwikkelcentra in Moldavië en Roemenië.

 

Vlaggen technosoft

 

Onze ervaring is dat wanneer de samenwerking binnen onze taalgrenzen valt, er eigenlijk geen werkelijk verschil is voor wat betreft de samenwerking. Natuurlijk zijn er verschillen in cultuur tussen bijvoorbeeld Nederland, België en Duitsland, maar het belangrijkste is dat er een goede samenwerking wordt opgezet met onze kantoren in Oost-Europa. Hier ligt onze expertise en ervaring. Deze kunnen wij dus inzetten in de samenwerking met verschillende landen.

Van vele talen thuis

Binnen Technosoft worden meerdere talen gesproken. Uiteraard worden de talen van onze “thuis” landen vloeiend gesproken, namelijk Nederlands en Duits. Daarnaast is het Engels bij ons de voertaal als het gaat om de communicatie tussen onze ontwikkelaars en de opdrachtgever. Binnen onze vestigingen in Oost-Europa zijn de talen Roemeens en Russisch de voertaal. Met Engels als werktaal en verschillende talen als overkoepelende taal, bestrijken wij dus een behoorlijk groot gebied in Europa. Wij kijken er naar uit om meerdere landen binnen ons werkgebied te mogen ontvangen.

Literatuurlijst


Tekort aan IT-ers?

Heeft u een tekort aan IT-ers binnen uw (Europese) bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om snel te werken met een ervaren partij die weet hoe dit op korte termijn, tegen acceptabele kosten op te lossen.

Direct een voorstel ontvangen?

Wilt u direct een inschatting hebben van wat een oplossing via nearshoring u gaat kosten en op wat voor termijn dit geregeld kan worden? Vul dan dit formulier in om een eerste inschatting te krijgen.

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software