Home Wanneer Technosoft inschakelen Gebrek aan kennis? Dit doen onze nearshore teams!

Gebrek aan kennis? Dit doen onze nearshore teams!

Technosoft kan met nearshore teams een (tijdelijke) aanvulling bieden op uw bestaande kennis en ervaring. 

U kunt niet alles weten..

De ontwikkelingen binnen de IT wereld gaan snel. Naast het feit dat het veel tijd, energie en geld kost om continue up-to-date te blijven, is het ook steeds lastiger om alle kennis voor langere tijd in huis te houden. Helaas wisselt personeel snel van baan en dan bent u de opgebouwde kennis kwijt. Hierdoor ontstaat soms een gebrek aan kennis. Eigenlijk wilt u een partij die het kennisniveau altijd voor u op peil houdt en ook zorgt dat de kennis binnen uw deuren blijft.

Door het uitbesteden van bepaalde werkzaamheden liggen er mogelijkheden om gebruik te maken van de kennis van externe partijen. Bij Technosoft hebben wij verschillende expertises in huis, waarvan wij continue op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Nearshore teams Technosoft

Wat zijn nearshore teams?

Nearshore teams zijn een geweldige manier voor bedrijven om de IT-hulp te krijgen die ze nodig hebben. Of het nu gaat om codering, database onderhoud, software ontwikkeling en integratie, nearshore teams maken het gemakkelijker en efficiënter om hun IT-behoeften uit te besteden. Nearshoring stelt u in staat om een toegewijd team te hebben dat op afstand met u samenwerkt, maar geografisch dichtbij genoeg is om vergaderingen bij te wonen of snel hulp te bieden. Door gebruik te maken van nearshore teams profiteren bedrijven van betere kostenbesparingen, minder risico op mislukte projecten, betere communicatie en cultureel begrip tussen het bedrijf en het nearshore team.

Wat weten wij dan wel?

In grote lijnen ligt onze expertise in de gebieden Microsoft ontwikkeling, PHP en mobiele applicaties (Apps). Hier is geen harde scheidslijn en dit is ook geen beperking van wat we doen, maar het geeft in brede zin aan wat we doen. In combinatie met deze platformen zit er natuurlijk ook veel front-end ontwikkeling aan vast. Een ander belangrijke specialisatie ligt op het gebied van Quality Assurance en testen.

Kennisoverdracht

De kennis die de mensen van Technosoft hebben moet ook worden overgedragen aan uw organisatie. Hiervoor zijn verschillende manieren die elk weer specifiek op uw situatie worden afgestemd. Zo kan er tijdelijk iemand aan nearshore teams worden toegevoegd om de benodigde kennis toe te voegen en/of over te dragen, er kan een onderzoek worden gedaan naar een specifiek kennisgebied of bepaalde delen van de ontwikkeling worden volledig uitbesteed. Afhankelijk van de situatie wordt voor een bepaalde vorm gekozen. belangrijk om te weten is dat bij alles wat we doen de opgeleverde kennis en/of software volledig uw eigendom wordt. Hierdoor kunt u hier verder mee, met ons, zelf of met een andere partij.

nearshore teams tegen acceptabele kosten

Onder de streep is het uurtarief bij nearshore teams ongeveer vergelijkbaar met vaste werknemers, maar het verschil is dat je in het eerste geval volledig flexibel bent (makkelijk op- en afschalen) en dat je geen secundaire arbeidskosten hoeft te betalen (vakantie, ziekte, auto’s, huisvesting e.d.). Hierdoor is de optie via nearshore teams vaak goedkoper en compenseert ruimschoots de eventuele extra kosten voor de begeleiding van de mensen op afstand. Het grootste voordeel in vergelijking met uitbesteden in Nederland zit echter in de tarieven; in Oost-Europa liggen deze maar liefst 2 tot 2,5 keer lager dan in Nederland.

 

  • Microsoft
  • PHP
  • Front-end
  • App ontwikkeling
  • Software testen
  • En vele andere technieken!

Benieuwd wie wij zijn en wat wij doen?

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen