Home Technosoft Nederland

Technosoft Nederland

Waar 40 jaar softwareontwikkeling samen komt. 

Technosoft hoofdkantoor

Van harte welkom in Deventer.

Wilt u meer weten van onze activiteiten?

Telefoon: 0570 682 900

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Deventer hebben wij kantoren in Duitsland, Moldavië en Roemenië.

Technosoft Nederland

Technosoft bestaat sinds 1977 en is sinds het jaar 2000 gevestigd in het Overijsselse Deventer. Vanuit het hoofdkantoor wordt gewerkt aan onze software applicaties voor constructieve berekeningen van beton-, hout- en staalconstructies en verder zijn hier de support afdeling, verkoop, marketing en directie gevestigd.

Technosoft desk

Onze maatwerk software ontwikkeling vindt plaats vanuit Nederland en voor een groot deel vanuit Moldavië en Roemenië. In onze buitenlandse kantoren zit veel kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, Quality Assurance en testen. Hier zijn wij ruim 10 jaar geleden voor onszelf mee begonnen en ondersteunen ondertussen vele bedrijven met het ontwikkelen en testen van hun software. Ondanks het feit dat wij een systeem hebben ontwikkeld waarmee het werken op afstand vlekkeloos kan verlopen, hebben wij de mogelijkheid om extra begeleiding vanuit Nederland in te zetten op projecten, wanneer dit noodzakelijk is. Naast dat u altijd een gerenommeerd Nederlands bedrijf als Technosoft als aanspreekpunt heeft, kunt u ook vanuit Nederland ontwikkelaars inzetten die extra capaciteit en begeleiding kunnen geven bij (de opstart van) uw projecten. Wij hebben hiervoor onze beste mensen uit onze buitenlandse kantoren naar Nederland gehaald, zodat er een optimale mix is van kennis van de processen en mensen in onze Oost Europese vestigingen en het direct kunnen inzetten van mensen in Nederland, naar wens zelfs bij u op kantoor. 

Technosoft meeting room

Bij Technosoft werken wij volgens het principe “Zeker in software”. Dit betekent dat wij zelf zeker zijn over de kwaliteit en bruikbaarheid van onze eigen software en dat wij vinden dat u zeker moet zijn van de software die wij voor u ontwikkelen en testen.

Wilt u ook zeker zijn van uw software? Wij leggen u graag uit wat er voor nodig is om dit te bereiken en wat wij daar aan kunnen toevoegen. 

Wilt u meer weten over: