Home QA & Testing werkwijze Detachering testers

Detachering testers

“Detachering van de beste mensen”

De beste senior testers op afstand en bij u op de werkplek.

Technosoft heeft vaste medewerkers die ingezet worden in dedicated ontwikkel teams of zelfstandig werken aan het opleveren van projecten. Naast deze manier van nearshoren van software ontwikkeling en testen, zoeken wij ook geschikt ICT personeel wanneer hier een specifieke vraag naar is. Het gaat hier om detachering van software ontwikkelaars en testers op afstand. Technosoft is full time bezig met het rekruteren van de beste senior software ontwikkelaars en professionele testers. Hiermee kunnen we snel voldoen aan uw vraag naar gekwalificeerd personeel dat op dit moment in Nederland nauwelijks meer te krijgen is. Alle goede test engineers zijn immers aan het werk!

Technosoft - DetacheringDetachering van testers

In de praktijk zien wij steeds meer bedrijven die vanwege uitbreiding hun toevlucht nemen naar freelancers die bij hun op kantoor worden ingezet om tegemoet te komen aan tekort aan capaciteit of kennis. Dit lijkt de enige oplossing om het probleem te lijf te gaan, maar hier is nearshoring een alternatief dat vele voordelen biedt:

 1. Samenwerking binnen een ervaren team
 2. Formalisering communicatie
 3. Integratie van testen / QA met ontwikkeling
 4. Flexibel inzetbaar
 5. Alle faciliteiten inclusief
 6. Back up bij calamiteiten / continuïteit
 7. Kosten besparing
 8. Sparringpartner op het hoogste niveau
 9. Toegang tot diverse technieken / kennis
 10. Ontzorgen

Wanneer bedrijven de stap nemen naar een uitbesteding via Technosoft, dan ervaren ze de voordelen die dit heeft. Uiteraard mist u wat als het gaat om het frequente contact en de informele overlegstructuur, maar de vraag is of dit altijd goed werkt. Werkt een strak gestructureerd proces met formele procedures en vastlegging eigenlijk niet beter? In-shore begeleidt u op deze weg van nieuwe samenwerking tussen uw ontwikkelteam en de ontwikkelaars of testers bij ons op locatie.

Technosoft - DetacheringOp locatie én bij u op kantoor

Om de samenwerking nog beter te maken werken wij ook in een soort hybride manier samen met onze klanten. Dit betekent dat de software testers bij ons op kantoor voor u aan het werk zijn, maar wel periodiek bij u op kantoor komen te werken.

Technosoft - DetacheringAlleen de beste testers

door onze constante werving op de lokale markten hebben wij contact met de beste mensen in de regio. Het niveau van de mensen van Technosoft is zeer hoog en dat trekt ook weer goed mensen aan. Wij hebben de beschikking over toppers op het gebied van automated testen, mobiel testen, performance testen, agile testen et cetera.

 

 • Detachering tegen normale condities.
 • Alleen de beste mensen
 • Op afstand en bij u op kantoor

Bart Zwager - Commercieel directeur

Het traject begint uiteraard met het goed in kaart brengen wat er verlangd wordt voor wat betreft de kwaliteiten van de persoon of het team. Wanneer we de juiste match hebben gevonden zullen wij het team voorstellen. Soms kan dit via bijvoorbeeld een Skype interview, maar dit gaat ook wel via een bezoek aan het kantoor van de opdrachtgever of een bezoek aan ons kantoor in Chisinau. Vervolgens wordt er gestart met een eerste periode, waarin ingewerkt kan worden en gekeken kan worden of de match perfect is. Beide partijen spreken af om er alles voor te doen om er een succes van te maken, maar mocht dit toch niet lukken dan vinden wij altijd een bevredigende oplossing.

Wilt u precies weten hoe het bij u in het werk gaat?

Wilt u een afspraak maken?

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen