Home QA & Testing diensten Test management

Test management

Test management betekent het professioneel laten testen van uw software.
Van analyse en opzet, tot de invoering. Alles ondersteund door de laatste test management tools. U kunt kiezen voor tijdelijke inzet van professionals of het aansturen van uw eigen test management organisatie.

Bij Technosoft QA en Testing hebben wij een duidelijke keuze gemaakt. Wij werken alleen met de beste senior mensen. Ervaren software testers die hun sporen verdiend hebben. Aangezien wij op afstand werken is het belangrijk dat u werkt met mensen die ervaring hebben en kunnen putten uit een rijk verleden. Binnen deze groep ervaren test engineers hebben wij ook mensen die ervaring hebben in functies als QA manager, business analist of agile test lead. Van deze ervaring binnen test management kunt u gebruik maken.

Ondersteuning van uw team op afstand of bij u op kantoor.

Aangezien onze mensen veel ervaring hebben met het aansturen van testtrajecten in veel verschillende situaties, kunt u van deze ervaring gebruik maken door het inhuren van onze mensen. Op tijdelijke basis, voltijds of in deeltijd.

 • heeft u te maken met meer projecten dan u aankunt?
 • heeft u (tijdelijk) geen QA manager of test lead beschikbaar?
 • bent u al lang op zoek naar de perfecte trekker van uw testorganisatie, maar zijn ze niet te vinden?
 • heeft u twijfels over de kwaliteit van de opgeleverde code?

In dit soort situaties kunt u een beroep doen op onze ervaren mensen die zorgen voor uw test management. Buiten de mensen op onze kantoren in het buitenland hebben wij ook de beschikking over toppers in Nederland die voorheen de leiding hadden in onze Oost Europese kantoren.

Wat kan ik van het test management verwachten?

Onze test managers worden voor veel verschillende zaken ingezet. Soms voor een testtraject dat verder geheel door de opdrachtgever wordt uitgevoerd, maar meestal in combinatie met het inzetten of opbouwen van een nearshoring team. De inzet kan gebeuren van analyse tot deployment en alles wat daar tussen zit.

 • het verrichten van vooronderzoeken.
 • opstarten van (externe) test teams
 • lead test engineer / QA management
 • opleiden van teams in agile test methodes en praktijk

U bepaalt uiteindelijk zelf waar u behoefte aan heeft, voor welke periode en wat voor dienstverlening.

 • Alleen senior test engineers
 • Professioneel en gecertificeerd
 • Zeer aantrekkelijke tarieven

Egor Gucinsky QA Manager

Wat denkt u van een interview met mij?

Bij Technosoft zijn wij duidelijk hoe wij omgaan met elkaar - altijd open voor onze klanten en voor onszelf. Wanneer IT-bedrijven ons benaderen met een probleem bij hun kwaliteitsmanagementproces, zijn we niet meteen op zoek naar oplossingen, maar eerst naar de oorzaak.

Om erachter te komen waar de oorzaak ligt, moeten we veel vragen stellen om de processen bij de klant te begrijpen en de risicogebieden in kaart te brengen. De verantwoordelijke Product Manager, Product Owner of Development Manager heeft soms het gevoel alsof er een live TV interview bij hem wordt afgenomen. De druk wordt dan wel eens opgevoerd als er ook nog eens tijdsdruk is en de volgende vergadering is al onderweg en we zijn nog niet eens halverwege.

Pas na afloop, na presentatie van het onderzoeksrapport, blijkt dat alle vragen niet voor niets zijn geweest. Een grondige analyse vooraf is noodzakelijk om uiteindelijk in staat te zijn om naar goede oplossingen te zoeken. De uitkomsten van het onderzoek worden vaak persoonlijk gepresenteerd. Het rapport met onderzoeksresultaten neemt dan vaak de vorm aan van een voorgestelde oplossing. Meestal met een beschrijving van de huidige situatie en een analyse van de bestaande risicogebieden. De oplossing beschrijft het gewenste eindresultaat met een uitgewerkte strategie en de stappen die iemand moet ondernemen om de gestelde doelen samen te bereiken.

Gaat u de uitdaging aan om een keer met mij te sparren over uw kwaliteitsmanagement bij softwareontwikkeling?

Bent u opzoek naar een testmanager?

Wanneer u (al lang) op zoek bent naar ervaren en professioneel goed opgeleide test managers, dan kunnen wij u helpen met het detacheren van QA managers.

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen