Home Technosoft Roemenië

Technosoft Roemenië

Softwareontwikkeling in Oost-Europa, binnen de EU grenzen.

Wilt u meer weten over software ontwikkeling in Oost-Europa?

Informeer naar de nearshoring mogelijkheden in Roemenië.

Telefoon: 0570 682 900

Onze andere vestigingen

Naast ons hoofdkantoor in Chisinau hebben wij kantoren in Nederland, Duitsland en Moldavië

Technosoft Roemenië

Nearshoring binnen de grenzen van de EU

Nadat wij in 2008 gestart zijn met het ontwikkelen en testen van software in Moldavië hebben wij in 2014 een onderneming opgericht in Roemenië in de plaats Iasi. Het kantoor ligt net over de grens bij Chisinau (Moldavië) op 1,5 uur rijden van ons ontwikkelcentrum aldaar. Vanuit Iasi kunnen wij voor onze Duitse en Nederlandse klanten softwareontwikkeling en testen van software verzorgen binnen de regels van de Europese Unie. Over het algemeen hebben wij in de praktijk geen last van de Europese regels rondom de privacy wetgeving als het gaat om softwareontwikkeling, maar soms werkt het handiger om dit binnen de EU te doen.  

Wij zijn oorspronkelijk in Oost-Europa begonnen met het vernieuwen en nieuw ontwikkelen van onze eigen software applicaties. Toen onze mensen en systemen er klaar voor waren hebben wij de stap gemaakt om ook voor andere bedrijven en instellingen software te ontwikkelen. Met deze ervaring hebben wij een organisatie en manier van werken neergezet die zorgt dat Nearshoring WEL werkt.    

Kantoor Iasi

Een van de belangrijkste keuzes die wij gemaakt hebben is dat wij alleen werken met de beste senior mensen. Niet alleen op basis van een CV, maar met mensen die de juiste achtergrond en het talent hebben om van elk project een succes te maken. In tegenstelling tot veel andere bedrijven, hebben onze klanten rechtstreeks contact met onze ontwikkelaars en testers. Uiteraard is er goede begeleiding van QA managers, projectleiders en technical leads en zijn wij vanuit Nederland regelmatig aanwezig op onze buitenlandse kantoren. De meeste projecten verlopen echter prima in directe samenwerking tussen opdrachtgever en de ontwikkelaars van Technosoft. Op deze manier is de samenwerking echt een verlengstuk van het eigen ontwikkelteam van onze klanten. Wanneer de wens daar is kunnen wij echter ook een project zelf begeleiden en voor ons risico nemen. Alle vormen van samenwerking vinden plaats, van dedicated team tot vaste prijs project en detachering op afstand.

 

Wij zijn specialisten op het gebied van Microsoft technologie, PHP en App ontwikkeling. Daarnaast doen we nog veel meer en maken uiteraard gebruik van een groot scala aan tools. Daarnaast is een groot deel van de activiteiten gericht op Quality Assurance en testen. Uiteraard als onderdeel van onze projecten, maar ook als aparte dienstverlening aan bedrijven die tekort hebben aan testcapaciteit of kennis op dit gebied.