Sitemap | Zoeken | Disclaimer | Contact

Technosoft, opgericht in 1977, is een internationaal opererende autonome Nederlandse software onderneming, marktleider binnen haar kernactiviteit, al decennia groeiend, met vestigingen in enkele Europese landen van waaruit meer dan 1200 klanten bediend worden.

U bevindt zich hier : Nederland > Over ons

Actueel

Over ons

Als softwareleverancier hebben wij er decennia ervaring mee en onze oudste relaties al meer dan 33 jaar. We begonnen eind jaren '70 van de vorige eeuw als leverancier aan ingenieursbureaus. Later kwamen daar architecten, bouwondernemingen, bouwmanagementbureaus en aannemers bij. Hedentendage leveren wij ook oplossingen aan de installatiebranche, de zorgsector, diverse overheidsinstanties van lokaal tot hoger, hogescholen, studenten.

Marktaandeel

In bepaalde sectoren binnen bedrijfsleven en overheid zijn wij dan ook trots op ons marktaandeel tot soms wel 70%. Tot onze klantenkring mogen wij bedrijven rekenen, die behoren tot de grootste en meest gerenommeerde in hun métier. Zowel in Nederland, als in Europa, als in de wereld. Het zijn er ruim méér dan 1200. Actieve klanten. Ieder jaar weer.

Opdrachtgevers

Sinds enkele jaren is Technosoft steeds meer internationaal actief, hoewel de thuismarkt altijd de basis zal blijven vormen. Klik hier voor een indicatie van onze trots.

Technosoft: Efficiency through quality.


Technosoft BV - Head Office
Deventer
The Netherlands

Technosoft SRL
Chisinau
Republic of Moldova

Technosoft GmbH
Dortmund
Germany