2D Rekensoftware

“Marktleider in 2D Rekensoftware voor constructeurs”
Technosoft levert onder meer 2D rekensoftware aan constructieve ingenieursbureaus, architecten, tekenbureaus, maar ook aan betonfabrieken, bouwbedrijven, staalbouw en de overheid.

Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2018
Technosoft actief in 6 landen

2D Rekensoftware

“Marktleider in 2D Rekensoftware voor constructeurs” Technosoft levert onder meer 2D rekensoftware aan constructieve ingenieursbureaus, architecten, tekenbureaus, maar ook aan betonfabrieken, bouwbedrijven, staalbouw en de overheid.

Raamwerken

“Efficiënt portalen en vakwerken ontwerpen met Raamwerken” De populairste 2D rekensoftware bestemd voor het constructieve ontwerp van staal-, beton- en houtconstructies.

Balkroosters

“Balkroosters; de ideale rekensoftware voor een optimaal funderingsontwerp” Gebruiksvriendelijke rekensoftware voor het ontwerp van wapening en optimaal plaatsen van funderingspalen. Ook voor het ontwerp van staalconstructies (luifels en daken).

Liggers

“Snel en efficiënt balken berekenen met Liggers” Rekensoftware voor het constructief ontwerp van stalen, betonnen en houten balken over meerdere steunpunten.

Constructieve tools

“Technosoft Constructieve tools: De meest complete gereedschapskist voor de constructeur” Krachtige constructieve rekensoftware voor detailberekeningen van beton-, staal-, hout- of metselwerkconstructies.

Verbindingen

“Gemakkelijk ontwerpen en controleren van stalen verbindingen” Rekensoftware voor het maken van detailberekeningen van de meest gangbare aansluitingen van stalen profielen.

Geotechniek

“Geotechnische rekensoftware speciaal voor de constructeur” Geotechniek: rekensoftware voor het constructief ontwerp van paal-, strook-, poerfunderingen of damwanden.

3Muri

“3Muri: snel versterken van metselwerkconstructies” Gebruiksvriendelijke software voor het beoordelen en versterken van bestaande metselwerkconstructies in Groningen.