Home Meubilair van ECI | Technosoft krijgt een tweede leven bij de St Maartenschool!

Meubilair van ECI | Technosoft krijgt een tweede leven bij de St Maartenschool!

Trots om te delen! Het meubilair van ECI | Technosoft heeft een nieuw leven gekregen bij de St. Maartenschool!

Technosoft ECI Software Solutions
Delen

Afgelopen maand was het zover! ECI | Technosoft is verhuisd naar ECI Leusden. Dankzij Rob Rekers van ECI Technosoft, is een deel van het meubilair gedoneerd aan de St. Maartenschool. De ergonomische bureaus zijn een waardevolle aanvulling voor de school en kunnen zeer goed gebruikt worden! Het is een fijne gedachte dat de meubels op deze manier een tweede leven krijgen!

St. Maartenschool
De St. Maartenschool is een school voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en voor langdurig zieke kinderen. De leerlingen op de school hebben een intensieve ondersteuningsbehoefte waarbij revalidatiebehandeling nodig is om hen verder te helpen in hun ontwikkeling. Elke leerling krijgt op de St. Maartenschool passend onderwijs, waarbij wordt aangesloten bij de mogelijkheden en wordt gewerkt aan haalbare doelen middels kleine stapjes. De school daagt de leerlingen uit om de volgende stap in hun ontwikkeling te maken, en biedt een veilige leeromgeving die past bij het ontwikkelingsniveau van het kind. Het onderwijs wordt afgestemd op maatschappelijke ontwikkelingen, zodat de leerlingen zo volledig mogelijk kunnen deelnemen aan een inclusievere samenleving.

ECI’s toewijding aan de gemeenschap
ECI bestaat uit medewerkers die wonen en werken in verschillende gemeenschappen over de hele wereld. Daarom wordt er ook niet gewerkt met één nationale of wereldwijde liefdadigheidsinstelling. In plaats daarvan worden collega’s aangemoedigd om een verschil te maken in hun lokale gemeenschap en zich in te zetten voor die organisaties die hun eigen passie voor dienstverlening naar boven brengen. Deze organisaties vormen de “hartslag” van lokale gemeenschappen en stimuleren mogelijkheden voor onze werknemers, zelfs teams van werknemers, om anderen van dienst te zijn.