Home Aanvraag proeflicentie

Aanvraag proeflicentie

“Rekensoftware vrijblijvend op proef”

Technosoft levert onder meer rekensoftware aan constructieve ingenieursbureaus, architecten, tekenbureaus, maar ook aan betonfabrieken, bouwbedrijven, staalbouwbedrijven en de overheid. Voor de rekensoftware kun je per programma vrijblijvend een proeflicentie aanvragen.

Aanvraagformulier proeflicentie

Door gebruik te maken van een proeflicentie weet je vooraf beter wat je kunt verwachten van de software. Neem gerust contact met ons op wanneer je een vraag hebt met betrekking tot het gebruik of het aanvragen van deze licenties.
Programma icoon Raamwerken

Raamwerken

Het meest gebruikte 2D rekenprogramma in de Nederlandse markt voor het ontwerp van 2D staal, hout en betonconstructies.
programma icoon liggers

Liggers

Rekensoftware voor het constructief ontwerp van stalen, betonnen en houten balken over meerdere steunpunten.

Balkroosters

Gebruiksvriendelijke rekensoftware voor het ontwerp funderingen met wapening en staalconstructies zoals luifels en daken.
Programma icoon verbindingen

Verbindingen

Rekensoftware voor het maken van detailberekeningen van de meest gangbare aansluitingen van stalen profielen.
Programma icoon Construct

Constructeurspakket

Krachtige constructieve rekensoftware voor detailberekeningen van beton-, staal-, hout- of metselwerkconstructies.
Programma icoon Kolomwapening

Kolomwapening

Met deze module kunnen zowel vierkante en ronde kolommen als ook wanden volgens de Eurocode 2 worden gedimensioneerd. Enkele en dubbele excentrische belastingen. Ook het 2e orde effect wordt meegenomen door gebruik te maken van de “EC-methode”.
Programma icoon MN-kappa

MN-kappa

Voor het doorrekenen van constructies die bestaan uit symmetrische of uit asymmetrisch gewapende betondoorsneden. Hoe complex de doorsnede, de wapening en de spanningsrekdiagrammen van de materialen ook zijn, MN-Kappa kan het aan.
Programma icoon funderingen op Staal

Funderingen op Staal

Met Funderingen op Staal kunnen zowel poeren als strookfunderingen ontworpen worden volgens Eurocode 7 (NEN-EN 1997-1 en NEN 9997-1).
Programma icoon paalfunderingen

Paalfunderingen

Met Paalfunderingen kan de draagkracht van drukpalen, trekpalen berekend worden volgens Eurocode 7. Voor funderingspalen waar ook een horizontale kracht op de paalkop aangrijpt kan de wapening berekend worden.
Programma icoon Damwanden

Damwanden

Ontwerp van Damwanden op basis van een elastische berekening (of volgens methode Blum) met toepassing van meerdere bouwfases.