Home Technosoft Installer

Technosoft Installer

Altijd de laatste versie van uw Technosoft programmatuur

Codemeter licentie

Wat is de Technosoft Installer?

De Technosoft Installer houdt voor u bij welke versies van Technosoft programma’s u geïnstalleerd heeft. De Installer kijkt op de website van Technosoft wat de laatste actuele versies van de programma’s zijn. Zijn er nieuwere versies van programma’s dan u geïnstalleerd heeft, maakt de Installer daar een selectie van welk u met één klik kan installeren. Zo is uw programmatuur weer up-to-date.

Als u een onderhoudsovereenkomst met Technosoft heeft en gebruik maakt van de Technosoft Installer, heeft u dus altijd de laatste versie van uw software.

Hoe installeer ik de Technosoft Installer?

Technosoft Installer is sinds 1 juli 2020 op veler verzoek beschikbaar als een zgn. MSI-bestand i.p.v. een EXE-bestand. Dit is vooral handig voor beheerders. Een MSI-bestand kan gemakkelijk uitgerold worden naar eindgebruikers, ook als er updates van het programma zijn.

Dit betekent wel dat u de stuurprogramma’s/drivers, die voorheen automatisch geïnstalleerd werden, nu handmatig dient te installeren voor dat u de Technosoft Installer kunt gebruiken.

Installatie Volgorde:

1. Installeer de CodeMeter Runtime Download. Hierdoor kunt u werken met onze nieuwste licentiebeveiliging.
  2. Installeer de Technosoft Installer.

Komt u er niet helemaal uit:

Mail naar licenties@technosoft.nl

of bel 0570-682968