Home AXISVM: makkelijk en snel

AXISVM: makkelijk en snel

AXISVM is de software die het gemakkelijkst en snelst is in gebruik. Zonder lange inwerkperiode of zware training ben je zo van start om te gaan rekenen met een 3D EEM programma.

  • Snel starten. Direct aan de slag
  • Gecompliceerde constructies sneller toetsen
  • Duidelijke en overzichtelijke rapporten

AXISVM: makkelijk en snel
Delen

AXISVM is echt een programma dat gemaakt is voor elke constructeur. Het geeft je de mogelijkheid om makkelijk en snel te starten met het werken met een Eindige Elementen programma. Als je op weg bent, zal je al snel ontdekken hoeveel er mogelijk is, dat het rekenen aan complexe constructies gemakkelijker wordt gemaakt en dat de software overzichtelijk is en altijd snel en gemakkelijk in gebruik.

Gebruik gaan maken van AXISVM 3d rekensoftware betekent voor constructeurs niet het doornemen van lange handleidingen, lange trainingen volgen en maanden bezig zijn voordat je eindelijk echt ermee aan de slag kan gaan. Na installatie kan je direct aan de slag. Wil je nog slimmer werken en leren van de ervaring van anderen? Maak dan gebruik van één van de verschillende trainingen die we hebben voor het nog slimmer gebruik van AXISVM.

Van Wijnen Engineering (voorheen ingenieursbureau Emmen) over het gemak van AXISVM

Intuïtieve, 3D grafische gebruikersinterface (GUI)

Alle fasen van het constructieve ontwerp (gegevensinvoer, analyse, resultaatverwerking, rapportage) kunnen worden uitgevoerd binnen een eenvoudig te gebruiken GUI.

Met het grafische 3D-platform en de beschikbare geavanceerde grafische bewerkingstools, kunnen modellen zeer snel worden opgezet. Dankzij de eenvoudige interface en de begeleiding van de stapsgewijze tutorials en trainingsvideo’s kan iedereen de basisprincipes binnen een paar uur onder de knie krijgen.

 

Rapporten die makkelijk te maken en lezen zijn

Waarschijnlijk ken je de overzichtelijke rapporten vanuit de andere Technosoft programma’s. AxisVM heeft veel zorg besteed om de rapportages van de meer gecompliceerde 3D berekeningen, eenvoudig te presenteren. Rapporten kunnen worden gemaakt op basis van tabellen, tekeningen en gedetailleerde ontwerpberekeningen met extra kopjes en tekstregels. Rapporten worden ook automatisch bijgewerkt, dat wil zeggen dat ze gegenereerd worden op basis van de meest actuele modelgegevens en resultaten.

Het bouwen van rapporten gaat sneller en eenvoudiger dankzij vooraf gedefinieerde en aanpasbare sjablonen, die beschikbaar zijn voor verschillende soorten modellen. Sljablonen definiëren het bereik van elementen, belastingen en resultaten, en bepalen hoe deze in het rapport worden gepresenteerd.

Standaard dwarsdoorsneden gebruiken

AXISVM bevat een uitgebreide database met profielen van verschillende fabrikanten en vele soorten vormen (I, T, U, L, dozen, buizen, enz.) kunnen parametrisch worden gemaakt. De geïntegreerde doorsnede-editor maakt het gemakkelijk om een bestaande doorsnede te wijzigen, of een aangepaste vorm of samengestelde doorsnede te maken. Bepaalde parametrische samengestelde doorsneden, opgebouwd uit twee of drie verschillende materialen (met beton gevulde stalen buis, rechthoekige of cirkelvormige of met beton omhulde profielen), kunnen ook worden gedefinieerd. De editor berekent automatisch de doorsnede-eigenschappen die nodig zijn voor de analyse.

Literatuurlijst


Bekijk de ontwikkeling van Technosoft

1977 Vandaag
2001
Start verkoop AxisVM
1983
Registratie merk Technosoft
1984
Start ontwikkeling CAD software
2000
Overname activiteiten door Brunel en vestiging in Deventer
2007
Technosoft Duitsland
2009
Technosoft Moldavië
2015
Technosoft Roemenië
1993
Van DOS naar Windows platform
2014
Introductie 3Muri aardbevingssoftware + eerste KOMO certificering
2013
Start Business unit Quality Assurance & testing
2011
Overstap naar Eurocode software
2012
Start van nearshoring onder de naam In-shore
2006
Technosoft door Brunel verkocht door middel van een Management Buy Out
1998
Projectmanagement software
2016
Start relocation naar NL
2017
Samenvoegen van alle activiteiten onder de naam Technosoft
2020
Technosoft actief in 6 landen
2022
Eerste in Staalcertificering
2023
Technosoft onderdeel van treetop